Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Σεισμός : Isxyrotatos Seismos Megalhs Diarkeias Sthn A8hna Skai - Ο σεισμός σημειώθηκε στις 12:16 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση τρία λεπτά αργότερα, στις 12:19 έγινε και δεύτερος ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 7.

Σεισμός : Isxyrotatos Seismos Megalhs Diarkeias Sthn A8hna Skai - Ο σεισμός σημειώθηκε στις 12:16 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση τρία λεπτά αργότερα, στις 12:19 έγινε και δεύτερος ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 7.. Έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της μεσσηνίας και της ηλείας. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα από την ελασσόνα. «ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός, ήταν επιφανειακός και προέρχεται από πολύ γνωστό ρήγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. Kατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι, ζημιές σε παλιά σπίτια και συνεχείς και ισχυροί μετασεισμοί. Μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια σας. 5,4 ρίχτερ στην αττάλεια της τουρκίας.

Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική και τη θεσσαλονίκη. Μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 12:16, ήταν 6 βαθμών. Σημειώνεται ότι ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο 13 χιλιόμετρα δυτικά της κυπαρισσίας. Δυτικά της πόλης του τυρνάβου. Iσχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην ελασσόνα.

Ilgu4at1duoftm
Ilgu4at1duoftm from www.iefimerida.gr
Η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα αισθητή. Ισχυρός σεισμός 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλίαο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλία έγινε αισθητός μέχρι και στην αθήνα. Στη σεισμόπληκτη περιοχή μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο. Σημειώνεται ότι ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. «ο σεισμός ήταν γύρω στα 6,2 με 6,3 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο 13 χιλιόμετρα δυτικά της κυπαρισσίας. Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο και διαβάστε το άρθρο με χρήσιμες οδηγίες για την προστασία από τους σεισμούς. O σημερινός σεισμός στη βόρεια θεσσαλία είναι «ισχυρότερος από ό,τι νομίζαμε αρχικά», δήλωσε στο αθηναϊκό/μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων ο. Αποκαλυπτική διαμαρτυρία στο κέντρο της. Ο πρόσφατος καταστρεπτικός σεισμός που έπληξε την πόλη της θεσσαλονίκης ήταν ο σεισμός με επίκεντρο στην περιοχή μεταξύ των λιμνών βόλβη και λαγκαδά. Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της θεσσαλίας, λίγο μετά ο πρώτος σεισμός, έγινε αισθητός από την αττική μέχρι και την θεσσαλονίκη. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην δυτική θεσσαλία, στις περιοχές των τρικάλων και της καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια.

Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ).

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. Ειδικότερα σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από καρδίτσα, τρίκαλα, βόλο. 5,4 ρίχτερ στην αττάλεια της τουρκίας. Ο σεισμός είχε μέγεθος 6,2 ρίχτερ σύμφωνα με την afad, το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ανακοίνωσε ότι ήταν μεγέθους 6 ρίχτερ. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα από την ελασσόνα. Σημειώνεται ότι ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλίαο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλία έγινε αισθητός μέχρι και στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της θεσσαλίας, λίγο μετά ο πρώτος σεισμός, έγινε αισθητός από την αττική μέχρι και την θεσσαλονίκη. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο την ελασσόνα, σημειώθηκε στις 12.16 το μεσημέρι, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων από καταρρεύσεις τοίχων και λοιπές.

5,4 ρίχτερ στην αττάλεια της τουρκίας. O σημερινός σεισμός στη βόρεια θεσσαλία είναι «ισχυρότερος από ό,τι νομίζαμε αρχικά», δήλωσε στο αθηναϊκό/μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων ο. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. «ταρακουνήθηκαν» τα επτάνησα και πιο συγκεκριμένα το νησί των αντικυθήρων. «το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10 χλμ. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο την ελασσόνα, σημειώθηκε στις 12.16 το μεσημέρι, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων από καταρρεύσεις τοίχων και λοιπές. Αποκαλυπτική διαμαρτυρία στο κέντρο της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 12:16, ήταν 6 βαθμών.

Gngizrjhqqjc2m
Gngizrjhqqjc2m from cdn.cnngreece.gr
Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Ειδικότερα σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από καρδίτσα, τρίκαλα, βόλο. Στη σεισμόπληκτη περιοχή μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο. Σεισμό μεγέθους 5,9 ρίχτερ δείχνει η αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. «ταρακουνήθηκαν» τα επτάνησα και πιο συγκεκριμένα το νησί των αντικυθήρων. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο την ελασσόνα, σημειώθηκε στις 12.16 το μεσημέρι, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων από καταρρεύσεις τοίχων και λοιπές. «ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός, ήταν επιφανειακός και προέρχεται από πολύ γνωστό ρήγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε 20 νότια νοτιοδυτικά της ελασσόνας, κοντά στον τύρναβο, με εστιακό βάθος 10χλμ.

Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της θεσσαλίας, λίγο μετά ο πρώτος σεισμός, έγινε αισθητός από την αττική μέχρι και την θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε 20 νότια νοτιοδυτικά της ελασσόνας, κοντά στον τύρναβο, με εστιακό βάθος 10χλμ. Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο 13 χιλιόμετρα δυτικά της κυπαρισσίας. «ταρακουνήθηκαν» τα επτάνησα και πιο συγκεκριμένα το νησί των αντικυθήρων. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο την ελασσόνα, σημειώθηκε στις 12.16 το μεσημέρι, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων από καταρρεύσεις τοίχων και λοιπές. Iσχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην ελασσόνα. O σημερινός σεισμός στη βόρεια θεσσαλία είναι «ισχυρότερος από ό,τι νομίζαμε αρχικά», δήλωσε στο αθηναϊκό/μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων ο. 5,4 ρίχτερ στην αττάλεια της τουρκίας. Αποκαλυπτική διαμαρτυρία στο κέντρο της. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην δυτική θεσσαλία, στις περιοχές των τρικάλων και της καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια. Δυτικά της πόλης του τυρνάβου. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική και τη θεσσαλονίκη. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3.

Σε επιφυλακή οι σεισμολόγοι για τα 6 ρίχτερ. Ειδικότερα σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από καρδίτσα, τρίκαλα, βόλο. Μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. O σημερινός σεισμός στη βόρεια θεσσαλία είναι «ισχυρότερος από ό,τι νομίζαμε αρχικά», δήλωσε στο αθηναϊκό/μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων ο. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην δυτική θεσσαλία, στις περιοχές των τρικάλων και της καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια. 5,4 ρίχτερ στην αττάλεια της τουρκίας. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα από την ελασσόνα. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Iσχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην ελασσόνα. «ταρακουνήθηκαν» τα επτάνησα και πιο συγκεκριμένα το νησί των αντικυθήρων.

Fzrx3gws7sko4m
Fzrx3gws7sko4m from nb.bbend.net
Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην δυτική θεσσαλία, στις περιοχές των τρικάλων και της καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια. Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της θεσσαλίας, λίγο μετά ο πρώτος σεισμός, έγινε αισθητός από την αττική μέχρι και την θεσσαλονίκη. Μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια σας. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Σημειώνεται ότι ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο την ελασσόνα, σημειώθηκε στις 12.16 το μεσημέρι, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων από καταρρεύσεις τοίχων και λοιπές. Έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της μεσσηνίας και της ηλείας. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε 20 νότια νοτιοδυτικά της ελασσόνας, κοντά στον τύρναβο, με εστιακό βάθος 10χλμ. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα από την ελασσόνα. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Δυτικά της πόλης του τυρνάβου.

Σεισμό μεγέθους 5,9 ρίχτερ δείχνει η αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου.

Σεισμό μεγέθους 5,9 ρίχτερ δείχνει η αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σημειώνεται ότι ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε 20 νότια νοτιοδυτικά της ελασσόνας, κοντά στον τύρναβο, με εστιακό βάθος 10χλμ. «το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10 χλμ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 12:16, ήταν 6 βαθμών. Ισχυρός σεισμός 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλίαο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλία έγινε αισθητός μέχρι και στην αθήνα. Στη σεισμόπληκτη περιοχή μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. «ταρακουνήθηκαν» τα επτάνησα και πιο συγκεκριμένα το νησί των αντικυθήρων. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3.

Posting Komentar untuk "Σεισμός : Isxyrotatos Seismos Megalhs Diarkeias Sthn A8hna Skai - Ο σεισμός σημειώθηκε στις 12:16 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση τρία λεπτά αργότερα, στις 12:19 έγινε και δεύτερος ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 7."